Happy new year, prospero ano nuevo....

Häppi njuu jier!

Sitter här hemma hos oss. Grannarna har tydligen just börjat skjuta raketer. Pia och Anna kom just hit å vi ska böri lag nå mat å vänt på elina å sånt.

image283

Ifjol same day....kall vind ute i kvarken! Idag blir det lite varmare tror jag!

Helluu

Igår blev det Dallas och O´malley´s. Men det var helt ok eftersom jag inte var det minsta trött och inte Anna heller. Gårdagens dominerande uttryck förblev: Fet, Ful och Alkoholist. Personen som tror sig vara allt detta är egentligen inget av dessa. Sori om du blev besviken, men du e varken ful, fet eller alkoholist. :-)

Ända felet med igår (enligt mig) var den höga ljudnivån. Mina öron piiiiiiiiiiipade som bara den igår. Och det var inte pga musik. Och förstås så måste jag säga att betjäningen inte var den bästa. Det hoppas vi få lite ändring på!!!!

Imorgon är det en jobbdag, eller åtminståne lite. Sen blir det lite fest här och sen drar vi till Dallas på lite mera fest. Nu får vi bara hoppas på lite bättre väder dvs några minusgrader.

image282
För att förgylla allas dag har jag satt in en bild på min Pappas första bil. Visst är den snygg!!!!

29 Dec 2007

Snart är det nytt år....November lär bli min mest hektiska månad enligt amelias horrrrorskåååååp. Jag fyller 28 i oktober. Jag vill resa till Paris. Och så vill jag ju givetvis nånstans långt bort oxå. Kambodja och Thailand skulle sitta bra...saa siii nu då! He e väl bara att börja lägga undan lite. Men först blir det Spain och Ibiza om 2 månader.

Ikväll blir det nog lite Dallas och sen hem å sova. Var hos mamma å kjell en sväng idag och så var jag till sjukhuset å hälsa på moffa med emma.
En gammal bild på jänget...kul...

Köpte föresten en jacka och 3 blusar igår på stan. Guess what, jag har hoppat på modetåget igen. Jag föll av men i´m back :-)

25 12 2007

nu e de jul. Vi e hos Pia och Pia vill tro på Buddha, ulvoo niin että sattuu korviin, istuttiin kaupassa. Nu ska vi far ut. Vet int vart. Nytlähet'ään Baariin. Iuuuuu Bona!!!!

Julen är snart här

image195
Ja...julen närmar sig men vi har ingen snö. Här är en bild på Pia då vi var ut och gick på isen en vacker dag förra vintern.

Idag skall vi på 4-års kalas, men vi trodde först att det var 3-års kalas. Vi har tydligen hoppat över ett år :-) Så nu får vi se om presenten alls är kul eller om den är löjlig. Återstår att se!!!

Imorgon skall vi till Mam å Kjell en sväng och fira lite jul där. Flickorna kommer oxå, så det blir lite julklappar. Sen på julafton skall jag till Mommo å Moffa och fira BIG Christmas. Efter det har jag inget planerat. Skall vara på jobb på torsdag...det måste jag komma ihåg ;-) Skall till ett helt nytt ställe så det blir lite spännande. 3 dagar där och sen får jag återvända till min bas.

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Lördag....

...sitter framför datorn. Var annars skulle jag vara? Anna å Pia å jag var på stan idag och köpte en stor del julklappar, jag har dock en del kvar, men det närmar sig slutet.

Sen då jag kom hem så börja jag scrappa mina bilder som jag tog i Puerto Rico år 2005. Skäms riktigt att det tagit så länge, minns ju knappt vad vi gjorde där. Nästa steg är Thailandsresan. Men SOM TUR har jag ännu inga pappersbilder, puh. Annars skulle jag ha börjat med det oxå. Istället så gick jag igenom högar med papper, recept etc som låg på golvet i arbetsrummet. Så nu är det oxå gjort. Men nu är klockan 21.31 och jag har ingen energi kvar att göra något kul. Som tur var Anna oxå lite slö och Pia åkte hem hon oxå. Men man vet aldrig om typ n timme eller så ;-) Nej, det blir nog lugn hemmakväll. Skall surffa vidare....

Nyåret fortfarande öppet!!!

image281
Tänk om det skulle vara sommar och man hade möjlighet att vara här. Bild från typ -88

Nyår!!!!! Vad skall vi göra på nyår?????

Nu mina vänner får ni komma med förslag...vad skall vi göra på nyår???Alla ideer tas emot, utom den att vi far ut på krog = ei KÄY!!!!


Så här såg jag ut förra nyåret, bättre än så måste vi ju lyckas med!

Där nere var det står kommentarer, klicka på det om ni vill skriva....för er som int kan ;-)


Ok, Bona e borta, så han kan int komma med. Jag å A jobbar men jag slutar senast 16.00.

Julkortsskrivande...

Fick fotona idag på posten, så nu har jag skrivit adresser i snart en timme, puh. Men snart är det klart. Får man månne frimärken på vår närbutik??? De skall ju skickas senast imorgon. Det blir lite bisi nu, men fotona kom ju först idag så vad gör man!
image278

Emma öppnar klappar hos mommo å moffa för ca 2-3 år sen kanske????


Idag alltså......på jobbet så blev jag nog sur. Använder mina gröna crocs eftersom de är bekväma. Kom till jobbet, kallt som bara vad, tog på ett par yllesockar och börja jobba. I någont skede började det sticka till i högra foten. Typ som om det hade kommit ett granbarr i skon eller nåt. Kolla, ingenting! Tog av sockorna...ingenting. Sen hade vi en sångstund och jag satt och tecknade och sen ett tu tre då jag steg upp så skrek jag för att det gjorde så ont, hade ju glömt detta medan dom sjöng. Haltade omkring så att det inte skulle göra ont. Men då jag tog av skorna så kändes det inte alls...konstigt. Efter mycket om och men tog jag tag i skon och började känna efter ordentligt. Jooo, nån lite pigg är det faktiskt här....Jag hade alltså i något skede stigit på en liten spik. En sån som barnen använder då de hamrar fast småa bitar på en tavla. Inte undra på att det kändes som en nål i skon...jag hade ju det och den hade kommit helt igenom.

Julfesten gick riktigt bra. Vi åkte dit klo 18.00 och kom hem ca 05.00. Det var riktigt roligt, många nya ansikten och GOD mat. Och musiken...band å allt....

Idag skall jag
1. Dricka glögg
2. Se på tv (på vad vet jag inte)
3. Läsa en ny tidning som jag köpte igår
4. Slå in två julklappar
5. Ringa ETT arbetssamtal
6. Ev. hänga upp mina nya julgardiner i sovrummet

= ta det lungt! Bör väl göra detta nu, för jag jobbar nästan alla helger i januari OCH februari!!!

Julfest

Idag är det julfest från sjöräddningen. Förra helgen var det Lauri Tähkä, som inte var så bra som jag hade trott. Kanske om vi skulle druckit mer eller stått därnere med folkmassorna, så då kanske det skulle ha varit mera "fiilis". Men Pia och jag blev trötta och jag fick ont i magen så vi åkte buss till stan, tog Pias bil, for via grillen och sen förde Pia hem mig. Var hemma 2-tiden.

Före vi for på resa hade vi julfest från jobbet. Vi var och åt till Solf gästgiveri. Goooog mat och jag åt så väääääldigt mycket. Men det var ju vikinga middag, så det hör ju till. Sen åkte vi till stan å jag å Suvi for till Waild och där var vi resten av kvällen. Jätterolig dag!

Efter denna julfest så är det väl julafton som gäller. Och sen blir det nyåret, ett evigt problem, var, med vem, när, hur osv. Men krog blir det nog inte!!!! Återstår att se...välkomna med förslag! :-)

image277