Lördagsplanz

Ikväll blir det inflyttningfest hos Anna. Superkul. Igår kväll satt vi hos Osku och såg på YouTube, i flera timmar. Hittade massor med SignLanguage klipp, så någon dag när jag har tid skall jag riktigt kolla ordentligt. Spec.dem med baby signs, kanske det skulle vara något som skulle slå igenom här i Finland också???Jag skulle ju kunna agera lärare...jag kan ju det :-)

Ja just det och så har vi kört ut en del av våra tack-kort från bröllopet oxå. Resten skall köras imorgon och resten postas. Kan bli lite väl långt att sticka till Skottland å Stockholm och såna plejz!

Nu måste jag välja kläder till ikväll. Och det är inte lätt du...speciellt när man fallit av "mode-tåget" och hm paket kommer först nästa vecka! Suck!

Söndag

Definitivt en bättre dag. Vi hade riktigt kul igår kväll. Såg på bilder från Pias Indienresa. Jag fick en filt som faktiskt nog är världens bästa och varmaste. Och så är den ju från Tibet, hur coolt är inte det. Till det ingick även te som värmer stackars mig under vinterhalvåret och en liten bok att skriva viktiga saker i.

Sen till sist lyssnade vi på musik och åt korv. Ja just det och lite bastu hade vi där emellan. Riktigt bra skulle jag säga. Halv 4 var jag hemma, efter att ha fört hem allihopa. Sov till klockan 12.30. Skönt. Och idag har jag bara tagit det lugnt. Imorgon sen blir det full fräs med jobb igen.

Bad bad bad bad Day...

...har jag idag!
1. Har ONT precis överallt, käkarna, magen, ryggen, bihålorna, axlarna, huvudet, fötterna, ögonen, öronen...
2. Jag var på stan och skulle köpa något kul åt mig själv, jag köpte 3 par strumpor från Lindex!!!
3. Har toooootalt fallit av modetåget!!! Jag kan varken använda leggings eller minikjol eller oversized kläder pga att jag är så smal och lång + att jag har ben som man inte kan ha leggings till. Punkt slut!
4. Jag behöver mat...så nu lagar jag ris och höna. Det har jag ätit i snart 100 år.
5. Jag trivs ej på mitt jobb.
6. A e på jobb.
7. Igår var det fredag, vad gjorde jag? Satt på soffan och såg på idols och gick och la mig vid 23-tiden.
8. Tog just en ibuxin och en allergitablett, trots att jag vet vad det kommer att leda till. Kanske jag kan gå och sova redan vid 22-tiden idag!
9. Jag borde städa upp i huset
10. Pleace kill me someone!!!!
11. Jaaa just det och denna förbannade jävla TINNITUS som aldrig verkar helst för en stund lugna ner sig!!!!!

Sen det som borde vara bra idag!
1. Pia har kommit hem från Indien och vi har hyrt bastu och skall dit. Hoppas hon har bilder med!!!
2. Det gick inga pengar i stan förutom strumporna, lotteri-grejs till vårt fredagslotteri och tvättpulver.
3. Datorn fungerar som den skall än så länge...
4. Maten är snart klar!


Tyvärr så ser det ut på det viset att det dåliga vinner. Och nu fick jag kallt då jag åt. Nä vet ni, vissa dagar borde man bara dra nåt gamalt över se och lägg se under täcket!

Bilder...kuvia

image251image252image253

Kuvia minun hääpuvusta! Bilder på min brudklänning!

image247
image248image249