Vasabladet sidan 3

Eller http://www.vasabladet.fi/story.aspx?storyID=40114

Bilder på min kära man och deras arbetsplats...

Kalajokibilder nu....

...har inte haft tid med bloggen på ett tag. Nu blir det lite kalajokibilder så att Ulrica skall ha något att titta på ;)

Pojkarna har bärbar dator i bilden... Bona, Mika och GrisenHär har vi varit på plats i typ en halvtimme. Huset ser ut som ett bombnedslag och Mika har två glas = allt är i sin ordning. Jonna kollar på eländet =)Pia, Anna, Jocki och jag i köket.Pretty in PINK. Bona och ElinaSponsored by Kotipizza???Tokgänget....Pia, Jocki, Anna, Elina, Bona, Grisen, Jonna, Mika och jag...Tjejsnack...Pia, Anna och jagKalajoen olympialaiset. Muovinpussinheitto, jousiammunta, mölkky, badminton...sånt ni vet...Min käre man...????ViOch så den klassiska kalajokibilden. En sån här skall tas varje år.En till, så att jag också är med ;)Ute på isenJag föröker ta mig upp =DHär går vi...WalkingThe meat. Tusen tack till Daniel för välhängt kött som smakade alldeles underbart. Medium rulez!Svampar inlindade i bacon med koskenlaskija ost.Potatis med grönsakerSienimuhennosArto e ut på balkongen och fotarOch detta har inget med vår resa att göra men jag köpte en sån här för att matcha vår nya byrå och jag är väldigt nöjd. Hade kollat på den ganska länge och på lördag så hämtade jag den. Me laike!Stackars blogg

Jag har helt glömt bort att jag har en. Fy på mig. Det är bara så mycket att göra just nu. Har inte helst lagt in bilder från Kalajoki. Skall försöka göra det denna vecka. Först skall de ju flyttas från kameran... =)

Nu jobba jobba...

Kalajoki....här nu...

Nu sitter vi här i Kalajoki och ser på matchen. Eller jag är inte så intresserad av matchen så länge Vasa vinner.

Stugan är STOR och fin, definitivt bästa vi haft hittills. Fina rum och plats för alla. Men det finns matbord för 6 pers men stugan och sovplatser för 12, så det är lite konstigt. Vi är nära havet och har stor terass. Tyvärr så har vi inte sett nåt av solen eller det där +13 grader som de lovat. Men det gör ingenting, vi har flera kg kött, svamp, bacon, klyftpotatis och vin, öl och lonkero i mängder. Vi klarar oss =)

10.33 min och inget mål än. Whatever....

Jag börjar bli hungrig.... ;)

Dagens nagel

idag blir utan bild, tyvärr. Arto har kameran på jobbet =(
Men det är en vanlig fransk med svart och turkost. Glamournaglar...hehe!

På fredag bär det av till Kalajoki för vår årliga påskresa. Matlistan är gjord, imogon blir det shopping med Bona och Christian.

Ingenting

att skriva om har jag. sjukledigheten fortsätter tom fredag. Då åker vi till kalajoki på traditionell påskresa. Bet i en morot och järntråden blev sned så nu skall jag till en tandläkare imorgon som förhoppningsvis fixar detta åt mig =)

Så...same old same old....

Sjukledig jag vet....men...

var ändå tvungen att ta en sväng till Gina och Plantagen som öppnade idag. Fyyy fan vad mycket folk. Köpte ingenting och var inne på gina i 3 min och plantagen i kanske 5 min. Måste göra ett nytt försök en annan dag. I morgon skall jag lura Arto till Indiska och titta på gardiner. Och kanske och äta någonstans. Kanske jag säger åt honom att vi skall fara och äta och så i misstag så går vi förbi indiska och handlar gardiner. Hmmm....

Är alltså sjukledig nu till den 10.4. 9 dagar kvar. Fysiotortyr och ev medicinering. Vet inte riktigt vad man gör då man är sjukledig, men jag kan då säga att jag inte är så bra på det. Å andra sidan så gör det nog inte bra till nacke och rygg att ligga på soffan så jag rör nog på mig lite hela tiden. Så nu skall jag gå ner och slänga in en pizza i ugenen, det är rörelse det!