Varit tyst här

Det har då verkligen varit tyst här. Orsak: jag har jobbat som en GALNING den senaste veckan och nästa vecka blir precis likadan. Men sen på lördagen så stiger jag på ett plan och åker iväg mot värmen. För det är jag värd!!!

Idag inhandlade jag nya solbrillor på Salkari, -50% och ändå betalade jag över 100 e. Men de verkade bra, fick ett ordentligt hårt skal till så nu borde de hålla. Märke: Sand = helt ok.

Ikväll skall vi med Bona å Elina till Amarillo, de öppnade idag. Om det är fullt som vi tror så har vi en back-up plan till Fondis. Får se då!!!


Dagens nagel

Här är en bild på mina naglar. Det blev lite experimenterat igår, men det började mest se ut som spår av ett djur. Och efter en dag på arbetet så är de nog inte i sin bästa form. Jag tror att mina naglar kommer att gilla Thailand.Nu är det lördagskväll och mina fötter är helt slut efter att ha gått omkring i högklackat på jobbet hela dagen. Så det blir väl nog en sitta hemma kväll nu igen. Kanske nästa helg blir en gå-ut-helg, vem vet. Idag är det dock exakt 2 veckor till vår resa. Värme och sol...snart är jag där!

Odd molly inspiration

Här är några plagg från Odd Molly som jag gärna skulle se i min garderob nu genast!!!!Då skulle jag kunna ta med klänningarna/tunikorna till Thailand. Har varit och kollat på karisma men derars rea var usel så jag handlade inget.
www.oddmolly.com

Ny jacka 2Där är min nya jacka av märket MasCara. Så skön och förvånansvärt varmt. Det är tinsulate på insidan av jackan. Stövlarna och Väskan är från Mekka och av märket Tapas. Mössan by Myhr.

Idag blev det jobb i 6 h och sen lite shopping. Men denna gång var det Arto som shoppade, inte jag. Nu har vi en fisk i ugnen och skall ta det lugnt. Känner mig som i reklamen -tuntuuko joskus siltä että pitää nostaa jalat ylös? Idag -JA!

Ny jacka

På julen fick jag presentkort till Aukia. Av Mamma å Kjell och Pappa å Carina. Och idag skulle jag bara gå in och kolla på jackor och hör och häpna. Hittade en väldigt fin svart jacka som var lite figursydd och verkar vara väldigt varm. Bäst av allt var ju det faktum att den var - 40%, så nu lämnade det tom över på presentkortet. Så jag kan fynda någon trevlig vårnyhet senare.
Idag har vi även shoppat med lite medicin inför vår Thailandsresa. För 89 euro =) Helt sjukt mycket, men allt är ju sådant som man behöver annars också t.ex. vitaminer. Sen shoppade jag en reseneccesär från clas ohlson. Den jag hade sett på kostade ca 40 euro den på ohlsson kostade ca 8 euro. Och de var nästan likadana! Sen ett depend nagellack (white-tip). Så en ganska bra shoppingresa. Bästa var ju nog definitivt jackan. Och då vi kom hem hade vi fått våra biljetter.

En sån här blev det. Bilden är från ohlson.se
Då man öppnar den har den en krok och en massa fack att lägger onödigt mycket grejer i. Det där sports classic skulle jag väl kunnat vara utan men den är tillräckligt rymlig så den får godkänt. =)


Dagens nagel...

Här är en bild på mina ganska så speciella naglar. Målade dem sent i går kväll och det blev ju nog inte riktigt som jag hade tänkt mig. Lite väl neon för min smak. Men ett barn på dagis sa: det är samma färg som regnbågen. Man blir ju bara glad åt såna komentarer.Har blivit förkyld igen och ute är det grått och obehagligt. Så har jag kurs ikväll också och skall försöka vara glad och inspirerande. Hur lätt nu det kommer att vara??

Håller på att möblera om lite

Här i bloggen. Det går inte så bra, Arto har hjälpt mig, men det är ändå skitsvårt. Så nu får den se ut så här ett tag. Helt ok, gick bara inte att göra bilden i högra hörnet större. Suck...måste bekanta sig lite mer med sånt här. Alla andra har så fina bloggar. Detta är iaf början =)

Nagelpics...Så här ser mina naglar ut idag, kanske inte det mest lyckade men helt snyggt med lilaglitter i toppen. Essie underlack och 60 seconds...rimmel? i topparna.Så här såg de ut under julen. Lite glitter. Essie underlack, Colorama(?) tip, 60 seconds och make-up store stripes.Före julen använde jag lite stenar. De är rätt så svåra att jobba med, men om man lyckas sitter de lääänge och är fina. Glittret är från depend, stenarna inköpra i Paris och toppcoat Essie. Essies topcoat är bäst. Det håller länge.Dessa hade jag lite före jul. Mavalas lila och depends glitter.Halloween. Svart inköpt i Paris på Sephora (deras eget märke), gliiter depend och klistermärke för naglar fån nail4U.Så här såg de ut i Puerto Rico 2005. Då hade jag just börjat göra mer än bara en vanlig frank manikyr.Paradis i Phuket. Köpte bara några och det var tur, inte så bra kvalitet och torkar såå långsamt.Thailand 2007Stockholm & Paris 2008 Essies lack...väldigt bra...Här i Venezuela. Beundrar alla mina 3 ringar.Här hade en kvinna på beachen på Margarita målat mina naglar. =)Och till sist min Weddingnail. Det var Sanna som fixade den på bröllopsdagen. Blomman är ett klistemärke, som går att köpas på nästan alla varuhus. Underlack, tip och topcoat från Trind.

Jag är lite dålig på att ta bilder på då jag målat något snyggt, men nu skall det bli en ändring på det. Därav kategorin Dagens Nagel.

Exakt 1 månad kvar

Tills vi åker på resa. Skall bli så otroligt skönt att åka bort från vintern. Måste bara säga det igen, jag HATAR vintern. Just nu är det 13 grader ute men det skall bli 17 grader ännu idag. BLÄH!

Men vet ni vad jag gjorde igår? Jag måste ha en lös skruv i huvudet men jag packade faktiskt min väska till Thailand. Det fattas bara tidningar, en bok, ett par skor (som jag använder på jobbet), lite mediciner och typ en handduk. Jag brukar drömmar mardrömmar om att inte ha väskan packad osv. Packade ganska tidigt till förra resan också och då blev det inga mardrömmar. =) Så nu skulle jag kunna hoppa på ett sista minuten och vara borta i flera månader. Åtminståne hela januari och februari. Synd att jag inte har ett jobb som man kan utöva på distans.Semesternaglar?

På isen

Årets första på isen bild...

Sen lite iskristaller...borde ha en bättre kamera för att få ordentliga bilder.Idag tog vi en sväng till Replot bron och flygfältet. Gryn "storm" och snöyra överallt. Nu har det slutat och det ser ut som ett riktigt vinterlandskap där ute. Helt vackert, även om jag HATAR vintern och snön och kylan. Har lite funderat över att ev åka till Thailand en längre tid nästa år, men jag vet inte riktigt hur det skall gå ihop ekonomiskt, så det är väl bara en dröm. Men en månad skulle man nog kunna vara borta. (MINST =)

Här vill jag helst vara....


Nytt hår och årJag och mitt "nya" hår och min nya rea-tröja. Det blev kanske aningen kortare än vad jag tänkte från början, men det är lättare att leva med det nu. Det tar inte i överallt och jag behöver inte ha fast det när jag sover. I bakgrunden kan man se ett av våra bröllopsfoton.Hepe drar en trudelutt med gitarren hos oss på nyåret.Förberedelser. Arto skurar ugnen (så att det inte skall bli brandlarm) och Bona och Elina fixar käk.Arto och Osku på Dallas.

Idag har jag varit en sväng på stan med Pia. Käkade på Thaihouse och shoppade lite kläder. Var på stan i några timmar. Roligt, men fötterna är helt slut nu. Och det blev annars också ganska "TIIVIS" tunnelma i stan, så vi stack ;)

Nu väntar jag på Anna, Jocki och Pia. Vi skall äta upp alla gamla ostkanter som lämnat över från nyåret. Det lär skall vara en del.

Jag bara väntar på Thailandsresan. Snart är det en månad kvar. Då skall det shoppas, solas och ätas god mat så att det sticker ut genom öronen.

Men en sånhär behöver jag före det...


Årets

Årets plagg: Jeans
Årets stilikon: Gizmolinas =)
Årets favoritprodukt: Mudcake

Årets hiss: Trivs på jobbet
Årets diss: ----------
Årets fynd: Jeans från Paris och svarta skor också dessa från Paris
Årets bästa köp: Mina stövlar =)
Årets tuffaste: 2 begravningar på en vecka
Årets resor: Spanien på våren, Paris på sommaren
Årets film: Sex and the city och Mamma Mia
Årets bok: Kommer inte ihåg att jag skulle läst någon jättebra bok
Årets bloggevent: Nej...
Årets omslag: Hmmm....ingen har lämnat så där i mitt minne
Årets Designer: Odd Molly