Dagens nagelJepp, vitt och rosa är det som gäller nu =)

En av mina favoritbilder som jag själv har tagit =)


Är sjukskriven

Är sjukskriven i några dagar. Min nacke är helt "stockad" och jag får inte lyfta någonting. Varit på fysioterapi idag och fått några övningar jag skall provgöra sålänge det inte blir värre. Suck!

Ingen dagens nagel har jag heller. Kanske imorgon. Just nu skall jag nog bara ta det lugnt......

90-års festJag på väg på fest.Helheten. Skorna och väska från Mekka (båda är Tapas), klänningen sydde jag upp i Thailand 2007 och "pälsen" lånade jag av en kompis. Håret är fixat på Hairdot och sminka mig det gjorde jag själv.Here we are vid stadshuset.Party people. I samma sal fick jag studenten 1999.

P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P

1. Vad heter du?: Petra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Peta
3. Flicknamn: Petronella
4. Pojknamn: Petter
5. Yrke: President
6. Färg: Pink
7. Klädesplagg: Peak-jacka?
8. Mat: Pasta
9. Sak i badrummet: Påslakan i tvättmaskin
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: pladder
12. Något man skriker: Peta in en pinne i brasan...haha
13. Film: Pulp Fiction
14. Något man dricker: Pepsi
15. Band: Prinsessa Summer is crazy...
16. Djur: Pingvin
17. Gatunamn: Pilotgränden 7 A
18. Bil: Porche
19. Sång: Pretty women eller hur det nu skrivs ;)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Plättkalas

Utmanar alla som bara tycker sånt här är kul =)


Dallaskväll igår

Jobbade igår till klo 18. Kom hem gjorde en smaskens lasagne och typ 22-tiden gick vi iväg till Dallas. Stannade där tills de stängde och sen gick vi ännu en sväng till Johan som bor nära Dallas.

Hade för första gången på länge en kul kväll med en massa asgarv. Men...man blir ju som man umgås =)

Och jo, inga bilder den här gången tror jag =)

Dagens nagelFixade till lite med mina thailandskap och det blev fina "stripes". Var in till Kicks opch frågade efter STÖRSTA flaskan de har med överlack. Expediten trodde först att jag frågade efter den mista flaskan. Anyway, det blev ett OPI lack och det är super. Använder så mycket av det så den kommer inte att räcka länge. Priset var grymt mot vad jag är van med men...vad gör man inte. Naglarna har hållit två dagar av jobb på skobutik och en dag på dagis så det får definitivt godkänt!Närbild.

Dagens nagel och lite partyDet belv guldtips istället för vanliga vita. Hade på mig en guldtopp på festen.Dukning på GLite blommor och vaser. Kändes härligt vårigt!Pia och HannaPartypeopleHanna var en jäkel på det där med golf och hon vann huvudpriset!!!Jag är ju också med.Jag vann en drink för mitt försök med hulahula ring. Varför vet jag inte!?

Dagens nagel 6.3Rosa med glitter och stjärnor. Köpt i Thailand. Glömde dock att lägga på ett överlack så ni kan ju bara tänka er hur trevlig det har varit idag då stjärnorna stod upp överallt. Fick ta bort flera stycken. Men ikväll blir det nytt, skall på en fest imorgon. =)

De senaste veckorna...

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna...


Här är Hanna med sin söta Eimi.Bona och Elina på deras förlovningsfest.Ut på isen, på väg till Saloonen på skoter race.Jag dricker kakao.Mycket folk.Jag flinar upp mig, arto har vridit min huva lite konstigt...Jag, Monika, Pertti och Oswald poserar...Vi traskar över isen.Vi skall på en stor fest om några veckor. Jag skall ha denna röda klänning. Den svarta "sjalen" har jag lånat av mi arbetskompis Satu och idag köpte jag nya skor och en väska. Så nu är jag nästan ready.*Och här är ett foto taget av Artos pappa Seppo. Min PrimaVera lämnar i S-joki och Ouagadougou kommer hem till Vasa. Jag har alltså döpt bilen till Ouagadougou. He he...

Happy

Fick ett mail idag som gjorde mig så VÄLDIGT glad. Min kompis Kaija och hennes Tapsa har gift sig. 3.3 klo 15.00. I mailet fanns bifogat bilder och de var så vackra. Så idag är en Happy day!
Och så har vi ju ny bil också!
Här är en kaka åt Kaija å Tapsa ;)