Ute med Galax

Idag har vi varit på första åkturen med galax och nu gungar hela huset ;) Vädret var vackert och jag fick öva mig lite att köra, det gick ganska bra faktiskt.

Här är en nostalgibild på Galax från Svidiskären.


Städdag

Nu då jag skriver i bloggen att jag skall städa så måste jag säkert göra det =)Här är en bild på Mekka-brudarna Pia, Jag, Laura och Janina. Vi hade GW-party i onsdags.

Bild på kapet ;)

Linda efterlyste en bild på min 4.95 e klänning så here goes...Den är lång som bara den, måste akta så att jag inte snubblar med den.


Lite bilder från MajNathalie 18 år öppnar sitt stora paket och finner en hel rad små paket. Jag såå älskar att hitta på annorlunda presenter åt folk. Hehe.


Morsdag vi Tesses.


Mik kakbit och Jonis kakbit ;)


Tette och mommo


Emma och JoniMamma och KjellOch så Arto och jag.

Pengar kommer pengar går...

Tili tuli tili meni. Detta tack vare fysioterapin på 300 e. Som tur så är jag ganska smart och hade lagt undan lite pengar. Och idag så bestämde jag mig för att kolla på lite skor på jobbet och till sist hittade jag två par som jag ville ha, så med personalrabatt så blev det 49 e så inte så farligt tycker jag (för två par). Igår handlade jag en klänning som jag lääänge sett på. Den har sjunkit i pris sakta men säkert och igår gick den loss för 4.95e. För att fira detta köpte jag en blus för 4.95. Så det var min shopping för den här och nästa månad. 15.6 kommer nästa lön =)


Dessa skulle jag köpa men storleken borde ha varit 38,5.  Så det blev ett annat par, fanns ingen bild på dom.
Bild.
www.mekka.fi

Beck - I guds namnSåg just den här. OLIDLIGT spännande!!!! Och fortsättning följer...Nu är det bara att vänta tills jag får se nästa (Levande Begravd), bara namnet får mig att rysa. Sen är det 3 kvar och no moore Beck.

Lite ögongodis... =)

Fint hos Odd Molly


Den här var häftig med fina detaljer!

Den här gillade jag för att den har rosa detaljer


Den här var helt enkelt bara fin.

Bilderna från Odd Molly och vem vill sponsra mig med kläderna????

Och hey, till vår nya FINA turkosa fatboy så passar denna från hemtex som gjord:


Men guud när skall detta sluta...

på senaste tiden har jag känt mig lite sjuk mest hela tiden. Igår kväll hade jag feber, på morgonen ingenting. For till jobbet, blev magsjuk, kom hem, tänkte att jag klarar kvällens kurs, började må bättre, började må sämre, fick messa alla på kursen att det inte blir något. Blir troligtvis utan betalt också om det inte går att flytta någonstans.

Nååå sen när jag börjar känna mig ok så lägger jag mig i gungan ute på balkongen och tar det lugnt. Arto går iväg till garaget. Jag vänder på mig och vips sticker det till i magen, sen börjar det surra...FUUUUCK en humla inne i fleecejackan, reser mig upp och blir helt i panik, den flyger sin väg och jag tar på en annan jacka och springer till garaget halvt i panik. Har aldrig blivit stucken förr och har alltid varit säker på att jag är allergisk mot alla stickande kryp. Men som tur så är Arto lugn och sa att vi kollar om det är någon pigg kvar, lägger på lite hydrokortison och sen är det bra. Nu är det en röd prick och lite rött runtomkring ca 5 cm.

Jag hade redan bestämt mig för att sluta gnälla om sjukdom och sånt. Men nu var jag bara tvungen att berätta det här. FROM imorgon får det helt enkelt vara slut med detta. Med alla sjukdomar. Och humlor.Jäkla humlor, håll er till blommor säger jag!!!!!!

Nu är den beställd

Efter en del velande mellan brun, svart, turkos och vit så blev det en turkos. Och vi valde inte den vanliga utan en outdoor så vi kan lyfta ut den på terassen och på så sätt förlänga vardagsrummet. Outdooren har sån där bra "snören" som man kan lägga fast med så det blir mer som en stol. Och jag har räknat ut att den passar nog bra med vardagrsummet som går i brunt, vitt och beige. Oc så har jag ju nya gardiner i turkost och EN dyna. Får se då Jaiks.....


Dagens nagel och lite vappen firande

Vi börjar med dagens nagel som består av turkost nagellack köpt i Thailand. Vitt från Depend, underlack från Essie och överlack från OPI. Blev helt okey måste jag säga.Sen Vappen. Började dagen med att jobba och vara flygvärdinna på vår maskerad klockan 9.00. Sen klockan 18.00 var vi till statyn med Satu och Matti. Träffade även familjen Kangasniemi. Efter det blev den en halkväll på Seaboy och hemma var vi ca klockan 3.00.Arto och Jag i en väldigt smickrande bild.Arto, Ronnie, Pia och Anna in the boat.Party people out on deck.

Tog inte så mycket bilder. En orsak är det att jag inte gav kameran åt Arto och att vi inte hade med serpentin. Arto tycker nämligen om att fota Pia och hennes näsa med serpentin i. Weird!
Idag tog vi en sväng till Strampen (efter att jag jobbat 11-18) och åt Världens godaste smörgås. Skulle ha kunnat äta en till tror jag. Getost, pinjenötter och kyckling slurp.  Nu skall jag betala räkningar!