Vintage storiesDenna hänger här hemma =) från Kapp Ahl, kunde inte motstå.


Höstmollysar och en bubblare
Två söta mollysar från Fall 2010Och en Remix blouse som jag nu fått för mig att jag vill ha.


Dagens nagel "konsertpanik" och Tomas Ledin

Det blev en paniknagel denna gång. Som ni vet så gör jag ALLTID mina naglar på kvällen, vilket gör att jag måste göra mina naglar kvällen innan det händer något. Nu var det så att jag hade nagellack under och visste att jag inte orkar börja göra något stort och fint mitt i natten. Så det blev en mörklila ton av mavala och lite glitter i spetsen.

På scen såg det ut så här:
Våren

På våren svämmar det över. Vissa år mer än andra.

På påsken på en åker:En vecka senare på exakt samma ställe:Det svämmade över ganska ordentligt iår.Trädet är precis vid strandkanten =)

Sen lite andra bilder:Mamma och Kjells husMamma, jag och Simba.Simba aka Fifi i egen hög person.Nästan så att huset ryker med...


Vad händer ikväll?Ikväll händer Tomas Ledin i ishallen i Vasa. Japp, i´m going!!!


En torsdag som denna

Har varit usel på att blogga på senaste tiden. Har riktigt dålig samvete. Å andra sidan så vet jag ju inte vem som läser min blogg, så det kan hända att jag bara skriver för mitt eget nöje också.


Var ute idag och kollade efter ett par nya gummistövlar, men ingenting tilltalade mig så det blev inga. Har sett ett par fina på nätet så det kanske blir de i alla fall.

Igår levde jag spännande tider på Tradera och inom denna dag borde jag betala varan bara jag får alla viktiga bankdetaljer. Sen hörni är det bara att vänta. ÄR SÅÅ SPÄNNANDE!!! =)


Ett par sånhär skulle jag vilja ha. I svart eller rosa. Tack!

eller turkos eller beige eller metallic


Shit, nu blev ju detta svårt. Tacka vet jag tiderna då man for till citymarket och köpte ett par vita nokia seglarstövlar som var supermoderna.


Fredag och soyalasagne

För det första: nej, jag har inte blivit vegetarian. Ville testa något nytt och gjorde en lasagne. Helt ok, men jag är nog en köttmänniska. Så är det bara.

Imorgon är det Vaasa Fashion weekend i rewell center och jag, Pia och Anna skall fara dit och ta del av vårens nya trender.Denna sötnos kommer från Kapp Ahls vintage stories.Snyggt med blommigt och jeans


Slitna jeans och högklackatVitt är alltid snyggtHärlig kombo


Mera vitt.
Dessa från Ralph Lauren

Köp som jag borde göra ännu i vår:

1. nya gummistövlar
2. nåt jeansplagg, har inte bestämt mig ännu vilket
3. sommarklänningar är aldrig fel
4. en grej som jag har på g på tradera
5. vita tygskor


Hello kitty

Hello kitty är inte någon favorit direkt. Men jag var ju tvungen att testa =)
Påskäggsnaglar

Såg ett par liknande naglar i en annan blogg ifjol och bestämde då att i år skall jag har påskäggsnaglar och oh yes det hade jag. De har fått väldigt mycket uppmärksamhet.


Påsken 2010Vår Påskresa till Kalajoki började med att fylla på luft i Elinas ringar. =)Ut på promenad. Elina, Arto och Grisen.Mika poserar.Grisen är en riktig seglare.Lugnet före stormen och solskenet före dimman.Pladask, jag, Mika och Elina.

Jag har kul.Mika och Jonna tävlar.Sen kom dimman och pulkbacken.Elina och JagSen började stuff att gå över to the dark side...Christian blir ett påskägg.Jepp.Middagspaj på lördagen.Härlig paj by Elina.

Påskfirandet tog ju inte slut här nej. Då vi väl kom hem tillbaka blev det en trip till Voitby och påskbrasan där.Mamma, Mommo, Joni, Jag, Emma, Targa, Jarmo och Merja. A är bakom kameran.Brasan var värmande likaså stämningen i Voitby.Jag och Jarmo kollar in brasan. Se på min underbara mössa. Mamma hade gjort en beställning till by Myhr och den är superfin med ugglor, igelkottar och kaniner.Här syns lite av mössorna. Emma fick en blå med apor på (hon är ju en liten apa;) och mamma hade en riktigt vårig med blommor. Targa "dövlade" omkring i snön som en tok.Emma, mam å mommo...Mamma precis lika brun som hon ser ut och Felicia precis lika vit som hon ser ut. Hon hade fått magsjukan och var i dåligt skick. Men brasan, den skulle hon se.Sen på söndagen blev det ett besök till villan i NärpesA´s pappa Seppo och jag.Här sjopar vi oss lite.En till som sjopar sig...

Glad påsk åt alla i efterskott =)


Stockholmsresan i helhetArto riggar upp sig för resan ;)Dagsoutfit on the boat.Kvällsoutfit på båten. Det var OM för hela slanten nästan...

Stockholm

Det första vi gjorde var att ta tunnelbanan till Östermalmstorg och gå till OM butiken på humlegårdsgatan.En VÄLDIGT nöjd shoppare som kom hem med dessa två plagg:
En Crochet Grandmas coat i Almost black från spring.Och en riktig bubblare som jag inte alls tänkt mig att det skulle bli:En Wigwam dress i lite powder. Den var alldeles underbar. Nu väntar jag bara på någon sommarfest så jag får inviga den. Det var verkligen kärlek vid första påklädningen. Den är mycket finare i verkligheten än på bilden.Here it is:Efter molly besöket gick vi via Mathilde och NK för att träffa Linda, Robban, Leah och Eila.

Sen bar det av till båten igen. Det var en riktigt blixtvist!

Väl på båten var det bara att vila sina fötter en stund. Det behövdes verkligen efter en hel shoppingdag. Men sanningen är ju att jag bara köpte dessa två plagg och ingenting annat.
Sen på med denna resas Anti-Molly outfit och iväg till restaurangen.En riktig budget outfit är detta. Väska från Lindex ca 15 e, skorna från hör och häpna Citymarket för 15e, kjolen h&m ca 39e, bältet från Dopp 20e och halsduk från h&m för ca 15e.

Före vi gick och äta tog vi lite minisnack i form av skagenröra och skumppa.Då vi var framme i Helsingfors så hämtade vi vår bil och åkte genom stan men Tammerfors som destination. På vägen fanns en massa godingar som tyvärr inte hade öppnat så det får bli en annan gång.

I Tammerfors gick vi in på Stockmann och hämtade (äntligen) glasskålen som vi pratat länge om och en lexington handduk fick också följa med hem:


Dagens nagel " Stockholm i mitt hjärta"