Odd Molly

Eftersom kvaliteten på de nya Odd Molly plaggen är lite si och så, så gäller det att hålla sig till de äldra collectionerna. Har ropat in två klänningar nu på huuto.net och tradera. Ett plagg från Living Tenfold collectionen och en från Amore Spare Integritas. En är stickad och en sådan har jag länge velat ha. nu får vi se om den passar mig. Och om den inte skulle passa så får de åka vidare.

Det ligger mycket härligt ute nu, svåra saker....att hålla fingrarna i styr menar jag :)

Skall hålla er i spänning, plaggen får ni se senare då de kommit.

Medans ett vackert plagg som jag redan har i min ägo, det första molly plagget jag köpte:


Snön öser ner

Det blev vinter igen. Värmen är dock otrolig. Det känns som om det är varmt trots att det är -1. Det är ju rena rama sommaren.

Dagens to do list:

1. Städa köket
2. Hänga upp byk
3. Undra hur Isabelle har det i Thailand
4. INTE handla nagellack från någon webbshop
(skrev bara nagellack, så att jag kan handla annat om jag vill, muahhaaaa)
5. Läsa min Elle tidning
6. Försöka att inte spendera hela dagen framför datorn
7. Duscha och sminka mig
8. Kanske gå och borsta av bilen som igår lämnade ute för jag skulle ju åka iväg på kvällen men det blev aldrig något sånt
9. Laga mat, pasta och räkor
10. Spana på resor till nästa vinter?????

Som ni märker har man såå mycke viktigt att göra på semestern.



Här ligger Isabelle på beachen och myser. AAAAah vad fusk!!! Hoppas att Isabelle blir lika kär i thailand som mig så får vi övertala Pappsen, Stepmother, Nattis + boyfriend att följa med på en riktig semester.


Odd Molly kvalitet

Har dragit mig för att skriva detta, men nu känner jag mig tvungen. Hittade ett hål i "armhålan" på min lovely knit idag. Köpte den i somras så det borde verkligen inte vara något hål i den ännu. Min fina silkestunika från burn baby burn collectionen fick ett hål som min svärmor fixade men hon var tvungen att lägga till tyg och sy med mönster över silket på tunikan för att den inte skall gå mer sönder. Min spoiler har haft konstiga sömmar ända från början.

Så man undrar ju med priset. Hur kan det höjas hela tiden och kvaliteten försämras! Jag skulle förstå om det är en trjöja från gina tricot för 4,99e men det är en långt över 100e tröja. de borde inte gå sönder på det här viset.

Blir så sur på sånt här!

Så jag avskaffade både mitt shoppingförbud och hm-bojkott och handlade en konjaksfärgad väska och en klänning på hm idag. Och en cream underkjol från Aukia. Sen var jag till Amarillo och åt med anna och jocki som även de var på shoppingrunda. Alla hittade något och vi var alla nöjda och glada.


Ishockeyfri fredag

För mig blir det verkligen ingen ishockey idag. För det första så bryr jag mig inte, för det andra så blir man uppdaterad via facebooken och för det tredje så har jag inte ens den kanalen som det kommer från. Har lyckats radera dem på något sätt. Maskinen frågade om jag vill göra något och det ville jag ju givetvis. Och så försvann 4 kanaler. Vi har inte lyckats få tillbaka dem! Vem bryr sig!

Har kollat in lite Odd Mollyn på nätet. Gick faktiskt igenom hela Katinkas lista på webbshoppar som säljer OM. Är på jakt efter en speciell ;) Skall på en del fester nu i sommar och skulle vilja ha just denna. Skall kolla runt lite och se vad det blir.

Isabelle den lyckoosten har farit iväg till thailand idag. Till värmen...fusk!

På nagelfronten har det inte hänt så mycket. Har på mig underbara absolutley alice.



Längst upp till höger.


Dagens nagel

A har tagit med vår kamera till SPANANIEN! Så någon bild blir det inte. Men jag lägger en bild på de naglar som är närmast. Nu skall ni bara tänka dessa med lite gula inlägg istället för det svarta.


China Glaze Happy go lucky







Påsknaglar i förtid =) Igår bestämde jag mig för att testa det nya gula lacket. Det var förvånansvärt svårt att bre ut och jag var lite besviken på att det tog så länge att torka mellan lagren. Satte två lager och sen använde jag grönt, vitt och rosa lacka att göra blommorna med. Det gula lacket är tänkt för dekoration så jag kommer nog inte att använda det så mycket för sånt här bruk. Förutom på påsken!


Essie Sag Harbour



Superfin färg och extremt täckande. Var lite lat och orkade inte ta bort det röda jag hade senast så det ligger här under. I like a lot!

Sen hade jag lite tråkigt just och testade lite färger...haha vad tycker ni?





Muahahahahahahaaaaaaaa.....


Alla hjärtansdag och en krossad ruta



Jag ute på isen och skider. Superväder!



Outfit och på väg på alla hjärtansdags middag till Pia och Ronnie.



Pia kollar hur mycket extra Atte har på sig ;)




Ronnie komlite väl hårt in på gården och backade rakt i Pias bil.


Arto och Hienohelma-Tiba!



Jocki och Pinglan! Pinglan gillar inte riktigt att vara hoa Pia och Ronnie. För mycket jobbiga valpar!



Jag, Anna och Jocki poserar.




Dessa är så vackra























Så mycket fina kläder. Svårt att välja vilka man skulle välja!


Lördagsmys

Idag började vi morgonen med bacon och ägg. Sen blev det skoterkläder och en trip till Granqvistska villan ute i skärgården. Karlarna jobbade och jag och Oskus mor diskuterade och lekte med deras nya söta hund.

Efter detta en trip till butiken. Vid kassan märkte Arto att han inte hade med sina pengar. Som tur så hade smarta jag tagit med bankkortet. Som jag dock hade i bilen. Så jag fick springa och hämta det. Mikko, Katja och Helli kom hit på lite varm choklad och blåbärspaj. Spelade ett parti torn. Kom inte ihåg att det var så kul.



Och igår var vi på bio och såg Valentine´s day! En riktig kul film tyckte jag. Passade bra att se just kring vändagen.


Alla hjärtansdags naglar



Skulle använda scabloner och det misslyckades totalt så det var bara att rita dit lite hjärtan för att få det att se någotsånär ut. Suck! Bättre lycka nästa gång. Jag brukar aldrig lacka om dagen efter men just nu känns det nog som om jag vill göra det.

Men jag har ju inte deppat ihop pga detta. Nej, inte alls! Jag fick ett vändagskort på posten idag och ett efterlängtat paket från USA innehållande dessa:



Orly matte vinyl, Essie Sag harbor, China Glaze for Audrey, Zoya midori, China glaze happy go lucky och OPI´s Absolutley Alice.

Dessa är beställda från Nailtec.com 23.1 och kom ida 12.2 så snabbt gick det inte. Men nu är de här och förgyller min vändag. Utöver detta finns även tulpaner i vardagsrummet för att riktigt förgylla tillvaron.


Man saknar...







Sånt här saknar man nu!


Dagens nagel

Passade genast igår på använda alla mina nya lack som jag köpte och jag kan säga att jag inte blev besviken. Tvärtom blev jag superförtjust i dessa lack. Härligt starka färger!





Det blev riktigt wild thing och det turkosa jag hade under var supersnyggt.


Nagellack

Ja, jag är i shopping förbud. Men presentkort räknas inte. Moahaahahhaaaa....



Liiiite som cool färg på det där stripe nagellacket. Perfekt för sommarens naglar. Nu är det bara att vänta på sommaren. Och så lite plattångsmedel att fixa håret med.


Dagens outfit och snöstatus



Molly spoiler, tenfold knit och tunika från Kapp Ahls vintage stories.



Hur mycket snö som helst.



Börjar se ut som vår här hemma nu!


Gårdagens

Eftersom jag igår rensade i röran och bara var hemma så skulle jag gärna träffa lite folk idag. Får se om jag får någon med till bröllopsmässan, annars får jag väl gå själv då.

Igår passade jag också på att göra lite bröllopskort och vändagskort. Har så mycket material som bara står där, så nu passade jag på.





Riktigt fina blev de! Nu gäller det bara att hoppas att limmet håller. Har haft lite problem på senaste tiden med lim.


Dagens naglar



I början av veckan såg det ut så här.



Sen hemma hos Mam å Kjell fixade jag flickornas naglar.



Fina färger




Här är min portabla nagelstudio ;)




På dessa två bilder är det samma färg på lacket men i olika ljus. Helt knäppt hur mycket det skiljer sig! OPI blåa lack azur nånting....


Rensar i röran

Av någon underlig anledning så håller jag på och rensar här hemma på en lördag kväll.

 Dagens fråga är:
Måste man spara allt som man fått?

Det är ju liksom fräckt att kasta bort saker som man fått. Men om de står i skåpet och man ALDRIG använder dem till någonting. T.ex. lakan som är i fel färg. Kan man donera lakan någonstans?

Om ni någon gång skall köpa presenter åt oss så säger jag bara: Inga glas, inga lakan, inga handdukar och inga prylar. Inte undra på att man har huset fullt med grejer. Speciellt då jag inte kan kasta bort någonting alls.

MÅSTE LÄRA MIG ATT KASTA BORT ONÖDIGA GREJER!!!!!!!



Tänk att ha ett härligt gammalt skåp att ha sina Mollysar i eller sängkläder. I ett härligt gammalt hus. bildlånad från folkbladet.nu

Något har jag dock fått gjort. Alla Halloween-grejer hittade en plats, likaså mina dagböcker, en plastlåda full med gammalt skolmaterial...uppsatser och sånt och en stor plastpåse med nallar och älgar. Det låter inte mycket men ni skall observera att alla dessa bara legat på golvet i arbetsrummet. Tillsammans med mitt undervisningsmaterial. Det borde jag göra något åt, men jag tror att det kräver ett ikea besök eller dylikt ;)


Mollyfrossa tonight

Hittar ni här:

http://oddmollybesatt.blogspot.com/ 

Jag finns också med =)