Kamala Beach, Phuket....Here we come!

Kamala Beach, Phuket....Here we come!

Jihaaaaaaaa Vi ska ti Thailand.....10 januari....jeeeeee hihaaaaajihaaaa!!!!!!

Hard Rock Halleluuuuuujaaaaaaa!

Finland e bäst....vilken stämning på krogen igår alltså...! Vi satt i Sibe å kollade på Lordi genom världens minsta tv och skrek...Sen var vi ju bara tvungna att fara till Waild och där var det jättekul...alla hade kul! Det här är ju historiskt för det kommer ALDRIG att hända igen!

Man blir ju bara så glad!!!!

Morsdag räddad!

Nu har jag köpt alla 4 presenterna och det var inte ens svårt. Konstigt. Nu är det bara att slå in de som inte blev färdigt inslagna och vänta på mammasdag!

Köpte en ny tidning idag Glamour...helt ok men på nåt sätt tyckte jag att det fanns så lite att läsa om. Och det var inte det att det var så mycket reklam eller så...ääh jag vet inte. Håller mig nog till andra tidningar i framtiden.

Jag har semester idag!

En dags semester...men helt ok iaf. Sov nästan till 10...skulle kanske sovit längre men måste ringa ett samtal till arbetshälsovården och se om det är soligt ute, men det är det förståss inte...tyyyypiskt. Nååå jag tänkte att jag skulle gå in till stan och kolla in lite morsdagspresenter, jag skall ju trots allt köpa 4 st (+ev en till). Lika svårt varje år, men nog kommer jag på någonting nog!
Igår kom sista avsnittet av Everwood och på tisdag kom sista av O.C. Men det är ok...nu kan sommaren börja.
Satt igår och såg på en massa fina foton på internet...nu skulle jag vilja börja fota igen...har inte riktigt haft inspiration och mina minneskort är helt fulla och än en gång säger jag det, denna dator fungerar ju inte. Så jag måste alltid åka nånstans för att få något gjort. BLÄÄÄ!

Anyway, idag är det fredag och A kommer hem så det skall bli kul. Hoppas bara att det är fint väder hela helgen så man kan vara mycket ute.

AAA...en grej till. I förrgår mailade jag mina gamla klasskompisar från lågstadiet om en klassträff, 3 har redan svarat...så det är ju kul. 4 har jag fortfarande inte fått tag på alls...men det ordnar väl sig. Så förhoppningsvis i höst så skall vi träffas och se ifall vi fortfarande känner igen varandra.


Petra Listar!!

Favoritcafé: Vasa är en väldigt dålig stad då det gäller Cafeer men jag svarar Solsta Café (hämäläinen) och strampen förståss.
Favorittidning: Faan va svårt alltså....kanske amelia....ääh det finns så många...hennes, solo, vi föräldrar...............
Största saken som händer i sommar: Säg he?!? Kanske...va händer det egentligen...jag vet ju inte än...No COMMENT!
Favoritplagg i garderoben just nu: Tunika från josefsson
Längd: 173 cm
Byter gärna garderob med: Rachel Bilson
Vanligaste färgen på mina kläder: Rosa, svart, ljusblå, röd....
I sommar kommer jag att gå klädd i: Jobbkläder men sen då jag är ledig (ibland) så toppar, klänningar jeans och sjalar.
Men absolut inte i: minikjol, cowboybots, för mycket stora smycken, strumpbyxor.....
Jag doftar: Jennifer lopez eller naomi campbell
Byxa eller kjol: Byxa till vardags
Så många skor har jag: mer än jag hinner använda men största delen vill jag inte använda...
Sminktips till allmänheten: Vattenfast mascara och solpuder.
Om du fick ett plagg, en väska och ett par skor gratis, vad skulle du välja? Skorna blir definitivt ett par puma, plagget en Maggie Sottero brudklänning och väskan...ja nån märkes som e fin!
Senast utlästa bok: iiik...duger min egen dagbok som svar????
Mitt rum kan beskrivas som: För liten....skit grannar...dags att flytta kanske?
Mig själv med tre ord: stressad, aktiv och älgig...inte äcklig utan ÄLGig.
Jag tränar: Just nu på att börja träna;-)
Jag ville bli när jag var liten: Kläddesigner, FBI-agent etc...

Båt båt båt....

...vi åkte båt igår! Me like! Från inre hamnen till saloonen å därifrån till bernys. Det var en del is ännu men vi skvätta så mycket vatten ovanpå så det tar nog inte många dar nu så är det bara att tuta och köra! Igår var vi oxå ut å åkt med grisens "cab"...men jag hade huvudvärk å svinkallt. En burana och lite mat på saloonen å lite vid bernys så var jag som en ny människa.
Dan före så var vi oxå ut och åkte segelbåt och då åkte vi oxå genom mycke is. Man måste ju hjälpa våren på vägen.
Igår på kvällen så for vi till strampen. Mari var där som fyllde 18 år igår så vi firade lite. Sen for vi till hullu pullo med 3st 18 åringar som alla slapp in trots att det är 20 dit. Det är länge sen man behövde fundera över  såna saker som: kommer jag in på den här krogen. Nåå anyway vi gick via wild och sist å slutligen så satt vi där resten av kvällen. Det enda som stör mig med det stället är att det bara är en massa desperata gubbar där. Jag ville stå ensam en stund...men nej det var en massa äckel runt mig hela tiden. Ush!
Nu e klockan snart 12 å det är jättefint väder ute, så det är bara att kasta in lite allergimedicin å ta en astmamedicindos å sticka ut! Så ää de baa!