Roliga bilder jag hittat...EGO EGO EGOHa ha this is me...kolla tandställningen....Jag vid Zoolandia utanför Åbo. Klappar mitt favoritdjur...haha...Älg...Jag provar brudklänningar i Åbo, den här gillade jag väldigt mycket, men den var ju inte en Sottero precis!!!Näpp, den här var genast nejjj. Fin den här dock också...Jee...jag e bäst...Hahahahaha....Puerto Rico...Haha...jag e happy happy joy joy.....Haha...hur gammalt är inte detta kort. Typ från 1998...Jag och Isabelle på Pappas 50-års dagKaija och jag efter Hanna och Jarkkos bröllop. Love my hair!!!!Arto å Jag på vonnes 50-års festJag provar en fin Sottero klänning, men det är inte the one!!!Leah och jag i stockholmNext step mässan i Åbo. Uppträdde som prinsessa med sången Ei saa surettaa.Arto och jag, en väldigt bra bild utan fåniga miner =)Och här är den...the dress...Här är jag på den stora dagen...och härmed så avslutar jag denna EGO-Trip...Tack för att du kollade och välkommen åter!

Nu är snön härHär är vår extremt lilla snögubbe från ifjol. Minimorot och allt. Har under den senaste halvtimmen sökt igenom alla foton på datorn för att hitta bilderna från förra årets VMPY.julfest, men jag hittar ingenting. Fattar inte var de kan vara. Är nästa jättesäker på att vi tog en massa foton!!!!! What the f**k alltså???????????
Hur som helst så är det VMPY-julfest imorgon som jag skall närvara vis trots att A är på jobb. Känner ju ändå de flesta. (Åtminståne gjorde jag det förr =) Hehe, noh Osku, Grizen och Matias kommer och försåts Katja å Masse. I´ll be fine. Men...what to wear???

Bästa julsången

Stjärnorna, fallar i natten nu,
himlarna sänker sig,
ner över jorden.
Och när stjärnans bloss,
tänder sitt ljus hos oss,
brinner en låga klar,
i hela norden.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.

Och jag vill,
tända en stjärna till,
den som har frusit och gått vill i världen.
För den som inte finns hos oss,
tänder vi nu ett bloss.
brinner en låga klar:
Kom hit, här är den.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.

Ge oss av den frid som rår,
i stjärnornas förunderliga hem.
Led oss på den väg vi går,
så att vi hittar hem till den.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.


Godaste glöggen

hittar man på Public Corner. Bara så ni vet, löns att testa.I dag har jag varit rätt så effektiv, faktiskt. Inhandlat nya jobbCrocs. Hämtat ett bord från Toby och köpt första julklappen. Regnet ute är helt never ending. Men hörde några lovord om sol imorgon, får se då. Nu skall jkag äta och sen börja möblera om vardagsrummet. Kul med lite nytt!!!!!


Jäkla bilar alltså

Vi har, utan att ljuga, lagt 700 euro i våra bilar under de senaste två veckorna och det bara fortsätter. I går så tänkte jag att bara vi får det där däcket fixat så då börjar det vara ok. I morse tog jag primeran till jobbet och den var lite väl högljudd tyckte jag. Qui, sönder den oxå. Så nu är det bara att fixa till den, köra någon månad och sen är det bara att sälja skräpet och köpa nytt skräp.

I helgen var jag med A ute på Valsörarna...här är några bilder...

Här är jag i båtenThe station


Och jag och julälgen kollar läget lite =)


Dagens nagelHär är mina halloween naglar som var supercoola (svarta från Sephora i Paris det glittriga från kicks). Tyvärr så är det extremt svårt att få bort det där svarta så jag fick slita bort det och sedan ta resterna med aceton. Nu har jag helt basic naglar igen med lite glitter. Det är dock ett nagellack från makeup store/kicks och det är verkligen skit. Håller ingenting.

En alldeles vanlig fredag...nästan...

Klockan är nu 16.01, hittils idag har jag druckit ett glas skumppa, försökt få ca 5 st barn att skratta åt en fotograf, hittat två hus som jag vill i asuntolehti, önskat att det vore den 7 februari så att jag satt på ett flygplan till Bangkok, önskat att det vore närmare jul så att jag kunde lägga fram mina julgrejer, ätit glass, bestämt när jag skall åka till valsörarna i morgon, bytt några blöjor och fått ett stort hål på mina strumpor. Alltså, en helt vanlig fredag skulle jag säga =)

 
Eskimoglass...