Isabelles konfirmation och midsommarenStrampen premiär. Inleddes med en kall lonkero och en härlig smörgås.Lilla-systeryster där med blont hår i mitten =)

Isabelle...varför ser du så sur ut?? :)Här e Isabelle betydligt gladare, för nu ere över och hon e torr bakom öronen. Och en sak skall jag säg, he e så fusk att Isabelle kan lag sitt hår så de fint, så de bara. Annat ere då jag sak gör nåå!Present öppning.Obligatoriskt familjefoto.Obligatoriskt släktfotoSen midsommar hos mam å di.CissiMommo. Emma-som-int-vill-va-med och JoniHa haa, got ya!Midsommar-FlisonJag med min fina Om klänning.

Sen blev det midsommar lördag och jag tog en viss Tiira båt till en viss Saloon ute i skärgården =)Dans på bryggan, men måste säga att Nalle e Nalle...Kari och Mia var snälla och höll mig sällskap. Solen sken en liten stund och feelisen blev genast mycket bättre.HärligtJag, fullt vinterpåklädd i midsommarnatten. Och inte en endaste en bild fick jag på den fina Mollysen jag hade under och då det ganska så fina håret :(


Dagens nagel, några stycken
Så här har det sett ut de senaste veckorna. Den här sista gillar jag väldigt mycket. Köpte ett nytt OPI-lack för ett presentkort som jag hade till sokos. Supersnygg färg.


Fotbollen

Jag är inte så där riktigt entusiastisk vad det gäller fotboll. Om jag går på en match så går jag endast för att se på männsikorna. Glo på dem, som om man aldrig sett männsikor förr. Min käre far däremot, han gillar fotboll han. Han har tom gjort en "karta" över lagen och deras spelskjortor och stuff.

Men jag sa till honom att det är onödigt att titta, Argentina vinner i alla fall.Pappa han kan =)


Bröllopsyra idagDen här klänningen gillar jag. Eftersom jag inte har så mycket att göra idag pga regnet så skall sitter jag redan nu framför tv och tittar på swe 4. Skall se vigseln och lite efter det, sen kanske jag kan ge upp ;) Kanske jag borde öppna en flaksa med skumppa. Ingen princesstårta har jag tyvärr.

Imorgon blir det Isabelle´s konfirmation. Det skall bli roligt.


Sommarinspiration en blåsig dag som denna

VILL HA! Samtliga plagg från Lexington.


Hår -alltid lika svårt -alltid!!

Mitt hår har alltid sett likadant ut. Det ser ut på två olika sätt. Antingen är det lockigt eller så är det rakt. Det är alltid samma färg. Jag har tonat håret då jag var yngre och haft slingor i något skede, men jag har ALDRIG färgat mitt hår.
Emellanåt får jag mina: vad- skall- ag-göra-med-mitt-hår-perioder och de slutar med att jag klipper topparna och gör en ny permanent. Alltid. Senast jag hade rakt var före bröllopet och efter det så blev det permanent fort tillbaka. Hur tråkigt är inte det?

Så vad i all världen skall jag hitta på?

Jag vill inte ha kort
Det måste vara lättskött
Får inte kräva så mycket fix
Tror inte att jag vill ha lugg

Har fått för mig att jag vill ha blondare, har aldrig haft det.

Typ nåt sånt här:Så hörni, VAD SKALL JAG GÖRA?????


Outfits

= ego-pictures :)


Dagens nagel
På den här bilden har Isabelles naglar också kommit med. Nu har vi ju med Isabelle funderat på att fixa även Fammos naglar. Med Hello Kitty. Hur coolt skulle inte det vara??
Här är en salig blandning av både det ena och det andra. Skall snart göra en beställning från USA. Måste ha lite nya lack till sommaren!


Fest i kvadrat

Nummer ett som vi firade var kusin Alexander


Nummer två lilla systeryster NathalieNågon dag efter detta var det dags för sjöbevakningsfesten
Sen firade vi min kära man som fyllde 30 år

Sen var det dags för kusin Niko
Och sen ännu mera Arto 30 år
Ord är överflödiga, TACK till alla som "festat"!!!


Sommaren är här

Igår firade vi Artos 30-års dag med tårta och fest för vänner. Festen var superkul, vi hade olympiad och gick i bastun. Det blev rätt så tidigt sen till sist och vi var väl hemma ca 6 tiden på morgonen. Morgonen var alldeles underbar och varm. Det var första solnedgången och soluppgången som jag sett denna sommar. Det var alldeles pläkä på havet.

Bilder kommer....