Vaddå regn?

Har just läst lite i andras bloggar och alla bara skriver en massa om regn. Jag har då inte sett nåt regn!!! Men dom har lovat regn tills imorgon så jag hoppas att det kommer så hårt att vi inte kan vara ute på jobbet.
Jag vet inte om jag hunnit skriva men vi har ju alltså köpt en båt. Alltså Moffas gamla båt. Och den hade inbrott förra veckan...gud vad löjligt alltså. Ingenting hade de tagit bara "råddat" lite och skruvat loss en dörr och sånt. Vi hade väl inget intressant! (Som tur)

Vi skall kanske köpa en lägenhet, vi har ju pratat om det i evigheter, men nu har vi faktiskt hittat en som skulle bli jättebra! Och det bästa är att vi kan få den innan den går ut till någon bostadsförmedling. Det är en arbetskompis och hennes familj som säljer. Det är en 3:a på 79 kvadrat med balkong och bastu + terass = den är i två plan (kök å vardagsrum + liten toalett nere, två rum + badrum å bastu uppe). Garage + bilplats. Från bastun kommer kan rakt ut på balkongen och utsikten åt alla håll är jättebra. Allt är i bra skick..lite laminat måste man lägga och ev. lite badrummet ska fixaz. (och kanske lite tapeter) Men alltså i bra skick, byggt -91. Ute finns ett stort förråd. Grannarna är lugna och det bor bara unga par med och utan barn. JÄTTEstor gård med pulkabacke och två parker. Och det är på ett sånt ställe att det är ingen jättestor väg i närheten och man kommer inte ditåt om man inte vet att det finns hus där. Och det är ju på "rätt" område = där var vi vill bo. Vi hade redan börjat fundera på en massa andra alternativ, men det här ser ju bra ut om vi skulle få köpt den privat!

Håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: Päätär

Hej!!
Long time no seen asså..=)
Kul att ni ska köpa lägenhet!! Har också just köpt i brändö... Flyttar väl in om ca. en månad, ska remppas lite där nu först å..

2006-08-29 @ 17:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback