Silja Europa och Stockholm (dag 5-6)

Dag 5 började vi hos Jarmo och Merja. Åkte in en sväng till Korpo centrum och kollade in Amalias home, en inredningsaffär med mycket vita detaljer.

På kvällen hoppade vi ombord på Silja Europa och drak skumppa i hytten. Åt extrema mängder räkor och lax i buffen. Och träffade Appla, Chrisse och Kine i baren och satt sen med dem resten av kvällen. Sov ungefär 3 timmar innan det var dags att stiga upp och gå och äta frukost. Man kan lungt säga att vi var trötta.

Väl framme i Stockholm så fattade inte vår navigator att det fanns en massa vägarbeten på vägen och vi åkte en omväg via globen. Lite sightseeing ;)

Stannade på vägen och köpte lite frukost semlor åt Linda och Robban. Sov en stund på dagen för att orka. Hann ändå åka ut till Rindö och Skarpö och leka turister. Det enda konstiga var ju att det inte fanns några andra turister nånstans. Vi var helt ensamma överallt, det har nog aldrig hänt förr. Och så åt vi plättar på ett musigt cafe ute i regnet.

På kvällen hann jag lacka Leahs naglar med rosa glitter och blått :D Och vi åt kött som Robban grillade och en god potatissallad som Linda gjort.



Här sitter jag i hytten och smuttar på skumppa.



Jag visar silja skylten



Pertti, Jarmo och Monika kom med båten och vinkade av oss. Det var roligt att se dem!!!



Eila fick en apa.



Och Leah fick nalle puh figurer.



Mysigt cafe.



Borg och de enda turisterna...



Arto säger aja baja.


Kommentarer
Postat av: Monika

Vilken fin båt !!!

2009-08-10 @ 21:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback