Hit skall jag!

Hit skall jag!

Hit e jag på väg och där skall jag vara i 5 dagar. Har aldrig tidigare varit i Nagu så nu får jag åka dit och se vad det är för ställe. Nu skall jag packa och imorgon klockan 1015 åker jag iväg på JOBB. Obs..det är ingen semester resa!!!

Å en konst bild

Å en konst bild

Lite regndroppar mitt i natten vid ukkari!

Boat färd

Boat färd

med mini bellan...på väg till Jarmos villa. Kolla in B´s JÄTTEsnygga lippis!

Nådendal

Nådendal


Åbo

Åbo

Här är en bild från svarte!

Work

Åbo resan är över och jag kan meddela att den var rolig och alldeles för kort! Träffade ca 12 av mina gamla klasskompisar och shoppade lite. Vi var på svarte och drack lite på fredag kväll och på lördag sprang vi runt i hundra olika butiker och sen for vi en sväng till nådendal. På söndag blev det pikapika till -joki och sen hem.

Har jobbat nu två dar igen. Trots att det var kul i Åbo så var det nog väldigt trevligt att vara tillbaka i skärgården. Igår då jag slutade jobbet typ klockan 23 så läste jag en stund och sen somnade jag. På söndagen skall jag till Nagu på läger. Kommer tillbaka på fredagen och då bär det väl av på jobb samma dag men om jag hörde rätt så sa bona att jag får vara ledig ännu på fredagen och far på jobb först på lördagen...romukeräys= myyycket att göra.

Vill ha: en villa och en lägenhet...vi har diskuterat huslån med banken och de har gett oss klartecken...Så nu fattas bara the asunto. Så om någon vet om en bra billig 3 rummare på över 80 kvadrat så hör av dig!


Lista

VARIT GRAVID: Nej
NÅGRA ÄRR: Många men lite större vid hakan
GJORT NÅGOT OLAGLIGT: ja säkert
GILLAT TAKE THAT: nej
FÄRGAT HÅRET BLONDT: nej
FÅTT DIN MAMMA ATT GRÅTA: ja säkert...sori mamma!
BLIVIT POLISANMÄLD: nej
ALKOHOLHALTIG FAVORITDRICKA: jallucola
HUR OFTA LOGGAR DU IN PÅ SKUNK: vad fan är skunk???
GILLAR DU DOKUMENTÄRER: ja
NÅGOT JAG STÖR MIG PÅ: jag skall väl inte nämna några namn
RUMPSTORLEK: ööööh?
NÄR BLEV DU AV MED OSKULDEN? 18
KALLES KAVIAR? ok...men bara lite
ÄR DU KÄR? Inte direkt
HAR DU FIN HANDSTIL? ja ganska
HUR ÄR DIN RELATION TILL GALGAR? ja de finns för lite av dem
TVÅ LÅTAR DU VILL HA PÅ DIN BEGRAVNING? Forever young två gånger
CHIPS ELLER CHOKLADBOLLAR? Både och
VAD HAR DU FÖR BAKGRUND MED HÄSTAR? gillar inte hästar så värst mycket
CITERA NÅGOT UR EN ROLIG FILM? Faaaaan å hans moster
NÅGRA SISTA ORD: köp en villa!!!

Åbo

Åbo

Nu ska jag till åbo. har försovit mig lite så det blir lite bråttom nu men VEM BRYYYYR SIG? Jag skall vara i seinäjoki klockan 13 så då far jag härifån klockan 12...iiiisiii piisi! Hej då!

Uppdaterar lite!!!

Det var en tid sen igen. Har jobbat mycket och så har Svärjesfremande komi hit. Så jag har ju umgåtts lite med dem. Så de annars så har jag varit ganske myki ut på sjön och så. Och nu så SKA JAG HA: en SKÄRE. Så här är det varje sommar. Jag vet att man måste ju börja med att skaffa lägenhet eller hus, men jag har konstaterat att man kan ha en lite mindre lägenhet och en villa. Man kan ju vara där både på vintern och på sommaren. Me like and me want! Jag har varit å kollat nu till en par villor och jag vill haaa en egen. Den behöver inte ens vara stor eller ny så länge de är min.

Jag somna på båten hem idag och nu gungar hela rummet. Konstigt. Eller kanske jag bara varit mycket på sjön idag??? Vem vet?!

Imorgon skall jag fara iväg till Åbo med Hanna. Jag skall hämta henne från jobbet och så skall vi åka iväg. Vi skall träffa gamla klasskompisar och kanske shoppa lite. Men just nu så finns det ju inget som jag egentligen behöver. Jag har köpt alla skor som jag behöver för sommaren och så. Ev skulle jag behöva lite höstkläder = varma tröjor och sånt. Kanske jag skall kolla på sånt.

Nu skall jag kolla på lite villor och sånt...tidsfördriv och sen packa lite.

Picknik

Picknik

Hellou! Det är otroligt vad man har bråttom på sommaren och inte ens hinner skriva lite blogg eller dagbok. Idag är jag ledig halva dagen så nu har jag lite tid. Sen imorgon bär det av till jobbet igen och så kommer jag hem på typ sö-måndag...vet ej ännu.

Bilden e från min och A´s picknik som vi var på förra veckan. Sommaren är nog en härlig tid. Tyvärr så har det blåst hela sommaren och det är inte alls kul.

Igår var vi på Artos villa hela dagen och sen på kvällen så var jag med Pia till strampen på en (två). Nu borde jag städa...ni skulle se hur det ser ut här!!!!

Yo!

Allt möjligt har ju hänt sen jag skrev senast...och jag kan ju inte berätta allt...eller får inte ;-)  Jag har varit på jobbet väldigt mycket. Det har varit rätt så kul...vissa dagar har varit lite jobbiga men jag har ändå haft så roligt så det spelar ingen roll.

A fick sin "grundkurs"klar nu så han är hemma. Om en vecka skall han åka ut på sjön och vara där 1 vecka och sen skall vi träffas i Åbo. Sen har han ledigt i 3 veckor...men då skall ju jag dit till Nagu. Nååå man hinner ju träffas sen senare nån gång!

Nu skall jag ringa åt B och fråga när jag skall på jobb imorgon!