Dagens nagel och lite festpics

Dagens nagel blev en riktig underbar blandning av glitter. Behövs nu då det blir så kallt, det piggar upp lite i den dystra vardagen.I helgen hade vi lite party i skärgården.

Jag och "Gandalf" diskuterar lite ;)

På lördagen blev det lite förfest hemma hos Anna...Denna krogkväll blev jag kallad för påskhäxa, vet ej om jag skall ta det som en komplimang eller....Kanske Odd Molly ser lite ut som påskkärringskläder????Jocki och Pia har kul. Det hade jag och Anna också, det finns bara ingen bild på det! =)


Dagens nagel 22 SeptemberMåste köpa nytt lack att göra tipsen med. Det jag har nu är helt bedrövligt, men allt det andra blev bra.

Och så en bild på min nyinskaffade tröja:


Bild: oddmolly.com


Ursäkta frånvaron...

Har börjat jobbat så där extremt mycket nu igen. Hinner knappt skriva på bloggen något alls. Så nu kommer ett inlägg från den gångna veckan.

På väg till Pappa och Carina på födelsedagskalas såg jag detta:De har alltså Odd Molly i Solf. Skall gå in någon dag och kolla läget lite närmare. De kanske bara har några modeller, men i alla fall!!!

Sen så gjorde jag ett besök till Dolly´s Boutique:I påsen fanns:Essie nagellack =)

Och:En underbar Odd Molly kofta #528

Sen fick jag svamp av Ulrica:Sen bar det av till villan och jag jobbade lördagen i Närpes:Vacker solnedgång och lite svanar.

Så sånt har jag sysslat med på senaste tiden. Nu skall jag rusa iväg på jobb!!! Hej!


Jobb

Gnällde för mig själv lite igår att jag nog har ganska lite jobb under den här hösten. Tänkte inte på att jag inte fyllt kalendern ännu. Fick ett samtal idag 30h jobb. Ringde ett samtal och vips så är jag bokad nästan alla kvällar må-to. + två helger.

Man skall inte gnälla! Eller så skall man det...fick ju mera jobb nu =)

Sen får man ju lön också då man jobbar. Kanske köpa:


Jag väntar på julen

Tro det eller ej så har jag redan börjat längta till julen. Jag vet att det "bara" är 8 september men jag kan inte hjälpa det. Jag längtar efter röda rutiga gardiner, lussebullar, gravad lax, lutfisk, julklappar, röda kläder, julgodis, ljus, julpynt, att klä julgranen, att slå in klappar och glögg.

Jag vill ordna glöggpartyn, åka ut och äta julbord, fixa här hemma och köpa nya julpynt.
Jag vill sy nya dynor och en massa små hjärtan i rutigt tyg.
Jag vill köpa röda underklänningar från Odd Molly och strotsa omkring i dem hela julen.
Jag vill äta knäck tills jag nästan spyr och sen äta lite till.
Jag vill laga alla de där smarriga recepten som finns i mina amelia jul tidningar.


Före allt detta så behöver jag 500 euro att köpa:
1. tyg (till kuddarna och hjärtan)
2. Odd Molly underkläder
3. Odd Molly kofta
4. glasskålar
5. pynt

Kanske jag nu borde satsa på att fira halloween först. Jag vill fira halloween med en ordentlig fest med maskerad, svart pasta, korvar som ser ut som avbrutna fingrar och spindelnät i taket. Det som är problemet är att ingen annan vill allt det samma som jag vill och därför så blir det aldrig av. Jag har 1000 ideér men eftersom ingen annan aldrig orkar vara med och ordna så lämnar allt detta. Alla ideér bara ligger och torkar bort. Sinar iväg. Vad skall jag göra med alla mina ideér??

Här är nu i alla fall lite julinspiration och en rejäl dos Odd MollyMina amelia jul tidningarLite mer Odd MollyTänk att få äta lussebullarBilderna är tagna ur amelia jul (2002-2008)


Dagens nagel

Här är slutresultatet från gårdagens nagelfix.


Äppelmos-funderingar och en dagens nagel

Har plockat en enorm påse äpplen hos Mamma och Kjell igår och funderar nu på vad jag skall hitta på att göra med dessa. Åt just upp ett! Men jag lär inte orka äta upp alla själv. Så det får bli äppelmos. Och så skall jag frysa ner en del så kan man slänga ihop till en paj sen om det blir bråttom någon gång.

Borde åka en sväng till Dolly´s boutiqe någon dag och hämta lite nya nagellack. Mitt underlack är snart slut och då det gäller underlack så är det essie som gäller. Så nu gäller det bara att hitta tid. Idag blir det äppelmos och att skriva fakturor så att jag får pengar att köpa det där nagellacket =)Så här skall jag fixa härnäst men än så länge så har jag samma som jag hade på förra dagens nagel. Har liksom inte riktigt hunnit.

Fredag

Jag har gjort mig själv riktigt nyttig idag jag =) Har tvättat två maskiner (eller de har ju tvättat helt själva)och så har jag dammsugit hela huset. Jag hatar att städa så det var ganska strongt av mig. Men nu så orkar jag inte tvätta badrummet längre...så..vem vill tvätta det? Tror att det blir Arto nästa vecka ;)

Sitter nu och funderar på vad jag skall göra denna extremt tråkiga fredagkväll. Arto är på jobbet och jag fick just ett ganska så frestande erbjudande av Oskar, W Och Joni. Men jag tror att de skall ut och ragga brudar så jag är kanske lite fel person att åka med??? Eller så kan jag ju peka ut bra exemplar??

Ser nog ut som om frestelsen blev för stor...så nu är det bara att hoppa i duschen...

Hösten kommer krypande Och dagens nagel

Det börjar märkas att det är höst nu. Det är kallt trots att det är 21 grader ute. Då är det höst!
Sen så har jag börjat gå igenom min garderob och se vad som behövs köpas inför den långa och tråkiga hösten.

Buy!!

1. En (till) Odd Molly kofta
2. Ett par bruna/konjaksfärgade vinterskor
3. Ett par jeans-leggings (att prova, det kanske inte är min grej)
4. Nya läderhandskar???
5. En stickad pipo, typ baskerliknande i svart eller grått

Don´t buy!

1. Ny jacka (done)
2. Sjalar, halsdukar och vantar
3. Jeans (done)
4. Strumpor i annan färg än svart
5. Skräp som jag ändå inte använder

Oftast så köper jag kläder för vintern/hösten redan på vårrean. Så även i år. I skåpet gömmer sig en svart paljettdröm för sena nätter på krogen. En svart stickad lång grej att ha tillsammans med en polotröja. En svart silvrig grej för fest?? Och min Odd Molly kofta är ju givetvis en uppiggare i alla lägen.  

Här har vi mina dagens naglar. Använda lack: OPI, Essie, mavala, depend och miners. Det blev liite väl färgglatt men barnen tycker det är kul så jag kan väl ha den imorgon till. Sen twistar jag till dom med t.ex. lite glitter eller något. Piggar upp lite nu då hösten ändå kommer krypande.